Belle Bruidskindermode

Betaalbare bruidskindermode om ook bruidsmeisjes en bruidsjonkers er fantastisch uit te laten zien. Passen is mogelijk. Doopjurkjes zijn tevens verkrijgbaar.

Bruidskindermode | complete outfit | Belle Bruidskindermode

Belle verkoopt betaalbare bruidskindermode zodat ook de kinderen er fantastisch uit zien op de bruiloft. De bruidskindermode collectie van Belle bevat bruidsjurken voor de bruidsmeisjes en kinderkostuums voor de bruidsjonkers en biedt de mogelijkheid om de outfit compleet te maken met vele accessoires. Het assortiment bevat ook doopjurkjes en wat meer casual kleding voor een stoere look.

Tevens biedt Belle ook de mogelijkheid een bruidsmeisje jurk of bruidsjonker kostuum voor jullie bruidskinderen passend te laten maken.  Alle kleding is geschikt voor bruiloftskleding, communie, gala, prinsesjes of andere feestelijke gelegenheden.

Behalve bruidskinderkleding verkoopt Belle ook accessoires. Voor bruidsmeisjes zijn er leggings, maillots, panty's, haaraccessoires, tasjes, mandjes, schoentjes en sieraden. Voor de jongens zijn er riemen, bretels, schoentjes, sokken en stropdassen die de kleding helemaal af maken.

Bezoek websiteBelle Bruidskindermode


Bruidskindermode | complete outfit | Belle Bruidskindermode - Betaalbare bruidskindermode om ook bruidsmeisjes en bruidsjonkers er fantastisch uit te laten zien. Passen is mogelijk. Doopjurkjes zijn tevens verkrijgbaar - .
Adres

  • Adres: Nassaustraat 4
    7651 CW, Tubbergen

  • Telefoon: 0546-621779

Onze locatie: