Mooie-kleertjes.nl

Feestelijke betaalbare kinderkleding 24/7 via de webshop, bezoek aan showroom of pasafspraak aan huis! 

'En de kinderen dan?' Is een vaak gehoorde noodkreet tijdens de laatste voorbereidingen van uw droomdag. Nichtjes, neefjes, kleinkinderen, ze worden snel over het hoofd gezien. Bij ons, mooie-kleertjes.nl, dé webshop voor betaalbare feestelijke kinderkleding, kunt u rustig vanuit uw luie stoel hét bijpassende jurkje, jonkerpakje of de missende schoenen bij elkaar shoppen. 

Mooie-kleertjes.nl is ontstaan uit die passie, te zorgen dat kinderen als prinsesje of bruidsjonker zichzelf kunnen zijn. Zo spendeerden wij vroeger al menig uur achter de naaimachine voor een speciaal kerstpak of een jurkje voor de pop. En nu hebben we met even veel plezier van deze hobby een professie gemaakt: echte kinderen optimaal kleden voor feestelijke gelegenheden! Wij hebben vooral oog voor de kleding van bruidsmeisjes en bruidsjonkers.

Logistiek wordt de webwinkel gerund vanuit onze showroom in Utrecht, centraal gelegen in Nederland. Wij zijn een webwinkel en dus kunt u bij ons 24 uur per dag bestellen en dat 7 dagen per week!

In Utrecht hebben wij een bedrijfsruimte waar u onze uitgebreide collectie kunt bekijken. Zie daarvoor onder het kopje SHOWROOM op onze website.

Ook kunt u bij ons een pasafspraak maken voor bij u thuis, als het om meer dan DRIE kinderen gaat. Voor zo'n pasafspraak komen we dan naar u toe!  

Bezoek websiteMooie-kleertjes.nl


mooie-kleertjes.nl - KINDERBRUIDSKLEDING BRUIDSMEISJES JURKEN BRUIDSMEISJESJURKEN KLEDING VOOR BRUILOFT - .
Adres

  • Adres: Maarssenbroeksedijk 41
    3542DM, Utrecht

  • Telefoon: 06-21175681

  • GSM: 06-21175681

Onze locatie: