Sofiefee

De (Web)winkel voor kinderbruidskleding en feestkleding in de categorie 0 tot 12 jaar.

SOFIEFEE IS DE ONLINE WINKEL MET EEN SHOWROOM IN LEEK (NABIJ GRONINGEN) VOOR KINDERBRUIDSKLEDING

Ieder meisje en jongetje verdient het om te stralen en te genieten als een echte prins(es) op de mooiste dag. Sofiefee biedt voor de jonkers prachtige pakjes en voor de bruidsmeisjes mooie diverse bruidsjurkjes met prijzen tot maximaal €99,95 in de categorie van 0 tot 12 jaar. Daarnaast is er de Sofiefee exclusieve lijn tot een maximaal bedrag van € 150,-

Om de outfit helemaal af te maken kan je bij Sofiefee ook terecht voor diverse accessoires voor de jongens en meisjes, zoals voor de jongens; schoenen, overhemden, losse gilletjes en stropdassen en voor de meisjes; schoenen, bolero, panty en haaraccessoires. 

Sofiefee heeft een mooie webshop met bovendien de mogelijkheid om in onze showroom in Leek (nabij Groningen) de kleding te komen passen op afspraak!! Wij werken op afspraak in de showroom, zodat wij de tijd hebben voor u en de kinderen. Het passen is het leukst om dat samen met de familie / vrienden te doen. We bieden hiermee uitgebreide service voor een betaalbare prijs. Kortom: maak op tijd uw pasafspraak en maak er een mooi moment van! Wilt u online bestellen, kunt u gebruik maken van ons persoonlijk advies. 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-21 42 66 52, of mailen naar info@sofiefee.nl.

Bezoek websiteSofiefee


Sofiefee, Bruidskleding en Feestkleding voor kinderen - - .
Adres

  • Adres: Lage Traan 4
    9351 VL, Leek

  • GSM: 06-21426652

Onze locatie: